Kocaeli’nde akran zorbalığı! Genç kızı sınıfın ortasında darp ettiler « Sıradaki Haber Tv

27 Temmuz 2024 - 11:34

Kocaeli’nde akran zorbalığı! Genç kızı sınıfın ortasında darp ettiler

Kocaeli’nde bir lisede kayda geçen görüntülerde 9’uncu sınıf öğrencisi sınıfta kız arkadaşı tarafından öldüresiye darp edildi. Saldırganın, “Saçın çok güzelmiş” diyerek dövdüğü anlar kameraya yansıdı.

Kocaeli’nde akran zorbalığı! Genç kızı sınıfın ortasında darp ettiler
Son Güncelleme :

22 Kasım 2023 - 13:32

2.887 views

Liselilerde yaşanan akran zorbalığı her geçen gün artarak devam ederken bir yenisi daha eklendi. Yapılan zorbalık bununla da sınırlı kalmıyor kameraya çekilerek sosyal medyada paylaşılıyor.
Zehra Emine Öçgüder Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 9’uncu sınıf öğrencisi oldukları öğrenilen gençler arasında tartışma çıktı.
Tartışma esnasında B.G isimli öğrenci, arkadaşı E.T’ye saldırdı. B.G., saçını çekip yere yatırdığı E.T’ye dizi ile vurdu.
“Saçın çok güzelmiş”
Gözyaşlarına boğulan E.T., korku dolu gözlerle arkadaşına baktığı sırada B.G., “Saçın çok güzelmiş.” dedikten sonra genç kıza tokat ve tekme attı.
O anlar sınıftaki başka bir öğrenci tarafından kayda alındı.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.