Kadir Has Üniversitesinde Akademisyen ile öğrenciler arasında “Ayakkabı” tartışması « Sıradaki Haber Tv

17 Mayıs 2024 - 08:26

Kadir Has Üniversitesinde Akademisyen ile öğrenciler arasında “Ayakkabı” tartışması

Kadir Has Üniversitesi’nde bir akademisyen ile öğrenciler arasında “Ayakkabı” tartışması çıktı. Bu sebeple mescide ayakkabıyla giren akademiysen öğrencilerle bir ayrı tartışmaya daha tutuştu.

Kadir Has Üniversitesinde Akademisyen ile öğrenciler arasında “Ayakkabı” tartışması
Son Güncelleme :

24 Ocak 2024 - 13:22

3.611 views
ad826x90

Kadir Has Üniversitesi’nde yaşanan olayda ilginç diyaloglara şahitlik edildi.
Bir akademisyen mescidin önüne bırakılan ayakkabılardan rahatsız olarak öğrencilerle tartışmaya tutuştu. “Kokan ayakkabılarınızı görmek zorunda değilim.” diyerek ayakkabısıyla mescide giren akademisyene öğrenciler karşı çıktı. “Burası mescit böyle giremezsiniz” sözlerini söyleyerek karşı çıkan öğrencilere akademisyen, “Burası mescit değil.” cümlesini söyleyerek tartışmaya yeni bir boyut kazandırdı.
Akademisyen, “Burası sadece sizin ibadethaneniz değil burası benim de ibadethanem. Burası mescit değil.” sözlerini sarf ederken öğrenciler, “Bizim alanımıza giriyorsun. Psikolojik alanımızı işgal ediyorsun.” şeklinde tepki gösterdi. Akademisyen buranın ibadethane olduğunu vurgulayarak “Budistler de burada ibadet edebilir, Hristiyanlar da edebilir.” sözlerini sarf ederken “Ben Hristiyan’ım burası da benim ibadethanem” dedi.
Öğrenciler, namaz vaktinin yaklaştığını ve zaman kaybettiklerini dile getirirken. Akademisyen “Burası benim okulum kokan ayakkabılarınızı burada çıkaramazsınız.” dedi. Öğrencilerden birisi ise ironik bir cevapla “Bu da benim ayağım” dedi.
Bu esnada güvenlik görevlisi de ne yapacağını şaşırdı…
O anları cep telefonlarından kaydeden öğrenciler, yaşadıkları tartışmayı sosyal medya üzerinden paylaştı.
İşte o anlar:

ad826x90
ad826x90
ad826x90